دانستنی ها

تفاوت کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه

تفاوت کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که تفاوت کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه در چیست؟ آیا واقعا کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه تفاوتی دارند؟ چه چیزی این دو را از هم متمایز می کند؟

اگر شما هم کنجکاو هستید که پاسخ این سوال را بدانید ادامه این مقاله را مطالعه کنید و بدانید که اولین نفری نیستید که این سوال را می پرسد. این سوالی است که بسیاری از مشتریانی که قصد خرید روشویی کابینتی را دارند در فروشگاه ها و تولیدی های روشویی کابینتی می پرسند.

کابینت روشویی دقیقا یعنی چه؟

قبل از هر چیزی باید بدانیم کابینت روشویی دقیقا چیست؟ کابینت روشویی (روشویی کابینتی) نسل جدید روشویی های قابل استفاده در سرویس بهداشتی و حمام است که دارای طرح کابینت در انواع مختلف است. این کابینت با در اختیار دادن فضای اضافی جدید به زیبایی دکوراسیون سرویس بهداشتی یا حمام کمک می کند.

تنوع بسیار زیاد در صنعت روشویی کابینتی توانسته تمام سلیقه ها را به خود جلب کند به گونه ای که چه در سرویس بهداشتی کوچک چه بزرگ می توان از آن استفاده کرد. در حال حاضر بهترین کابینت های روشویی در بازار جهانی کابینت روشویی پی وی سی  است که در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.

کابینت آشپزخانه چیست؟

کابینت آشپزخانه نیاز به توضیح چندانی ندارد. قفسه ای که برای نهگداری ظروف آشپزخانه، مواد غذایی و لوازم پخت و پز استفاده می شود.

تفاوت کابینت روشویی و آشپزخانه در چیست؟

کابینت روشویی دستشویی و کابینت آشپزخانه شباهت های زیادی دارند. هرچند استفاده ی آن ها شبیه به هم است؛ کابینت آشپزخانه برای لوازم خوراکی کاربرد دارد و کابینت های روشویی برای نگهداری لوازم بهداشتی استفاده می شود.

روشویی کابینتی به رسیدگی بیشتری نیاز دارد چرا که در معرض آب و هوای آلوده سرویس بهداشتی و حمام قرار دارد. البته کابینت آشپزخانه نیز در معرض چربی های پخت و پز است.

کابینت روشویی

هر چند طراحی کابینت و مراحل تولید این دو کابینت تقریبا یکسان است اما اختلافات جزئی دارند. به عنوان مثال از لحاظ اندازه این دو تفاوت هایی با هم دارند. کابینت آشپزخانه عموما 60 سانتی متر عمق دارد در حالی که کابینت های روشویی عموما 45 سانتی متر عمق دارند.

از دیگر تفاوت های کابینت روشویی با کابینت آشپزخانه ارتفاع است. ارتفاع استاندارد کابینت آشپزخانه 90 سانتی متر است و ارتفاع استاندارد روشویی کابینتی 75 سانتی متر است. البته امروز بسیاری از تولیدی های کابینت روشویی و آشپزخانه این اندازه را یکسان در نظر می گیرند.

باید بدانیم این تفاوت ها متغیر هستند و می تواند با تنوع در روشویی کابینتی تغییر یابد.

ست بودن کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه می تواند به موزون بودن رنگ های به کاربرده شده در دکوراسیون کمک کند اما ضروری نیست و شما می توانید مدل های مختلف کابینت روشویی و آشپزخانه را خریداری کنید.

از دیگر تفاوت های روشویی کابینتی و کابینت آشپزخانه، تفاوت در تعداد آن هاست. کابینت های روشویی عموما به یک یا دو قفسه ختم می شوند اما کابینت های آشپزخانه چندین قفسه را در برمی گیرند و هزینه ی بیشتری صرف خواهند کرد.

کابینت روشویی چه فرقی با کابینت آشپزخانه دارد؟

شاید قبل از خرید روشویی کابینتی تفاوت زیادی در آن با کابینت آشپزخانه حس نکنید اما پس از مدتی متوجه خواهید شد به دور از تمام شباهت ها، این دو کابینت راه های کاملا متفاوتی برای مراقبت دارند.

یکی از مهمترین تفاوت های کابینت روشویی با کابینت آشپزخانه جنس آن هاست. سرویس بهداشتی و حمام مکانی پررطوبت است و باید جنس روشویی کابینتی به گونه ای باشد که بتواند در طی سال ها در مقابل رطوبت دوام بیاورد. از این رو باید جنس کابینت روشویی ضدآب باشد.

به عنوان مثال استفاده از کابینت روشویی فلزی خیلی به صرفه نخواهد بود اما تا چند سال پیش کابینت فلزی در آشپزخانه کاربرد بسیاری داشت.

بهترین ماده ای که می توان در روشویی کابینتی استفاده کرد PVC پی وی سی است چرا که این قابلیت را دارد.

اما در کابینت های آشپزخانه پرطرفدارترین جنس MDF است. در حالی که اگر ام دی اف را در سرویس بهداشتی و حمام به کار ببریم عمر خیلی کمتری خواهند داشت.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *