- کابینت روشویی ایواریا
- مقالات روشویی نکات آموزشی
- 7 راز طلایی جهت نظافت و نگهداری از روشویی کابینتی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
روشویی کابینتی مناسب باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که تفاوت کابینت روشویی و کابینت آشپزخانه در چیست؟ آیا واقعا روشویی کابینتی و کابینت آشپزخانه تفاوتی دارند؟ چه چیزی این دو را از هم متمایز می کند؟
اگر شما هم کنجکاو هستید که پاسخ این سوال را بدانید ادامه این مقاله را مطالعه کنید و بدانید که اولین نفری نیستید که این سوال را می پرسد. این سوالی است که بسیاری از مشتریانی که قصد خرید روشویی کابینتی را دارند در فروشگاه ها و تولیدی های روشویی کابینتی می پرسند.
بهداشت و سلامت خانواده دغدغه همه ماست. یکی از سادهترین راهها برای تامین بهداشت در خانه، استفاده از روشویی کابینت دار است. حتما میدانید که فضای مرطوب سرویس بهداشتی بهترین فرصت برای رشد میکروب و آلودگیهاست. روشویی کابینتی به سادگی از وسایل شخصی مثل مسواک و حوله محافظت میکند. به علاوه تاثیر این روشوییها بر دکوراسیون شگفت انگیز است.
1. ابعاد فضایی که در اختیار دارید
اگر سرویس بهداشتی خانهتان کوچک است از مدل دیواری استفاده کنید. کابینت دیواری از نظر بصری جلوه خلوت و بازتری ایجاد میکند. از طرفی حجمی که اشغال میکند کمتر است.
از فضای باقی مانده در پایین کابین میتوانید برای قرار دادن دمپایی و حتی سطل زباله استفاده کنید. تمیز کردن سرویس بهداشتی با وجود این مدلها هم راحت تر است. چون هر دفعه زیر آنها هم به آسانی تمیز میشود و آلودگی در پایین کابین انباشته نمیشود.
اگر محدودیت فضا ندارید از مدل ایستاده یا پایه دار استفاده کنید. مزیت اصلی روشویی ایستاده، جادار بودن آن است. در اکثر کابینتهای پایه دار فضای کافی برای قرار دادن لوازم بهداشتی تا انواع شوینده وجود دارد. این عامل کمک میکند نظم و ترتیب فضای شما به خوبی حفظ شود. ویژگی دیگر مدل ایستاده، استحکام و ایمنی آن است. این مدل ها نیازی به نصب ندارند و وزنشان روی زمین قرار میگیرد.
مهم ترین کاری که ابتدا باید انجام دهید این است که ابعاد فضایی که دارید را محاسبه کنید. به این دلیل که برای هر فضایی متناسب با آن باید کابینت روشویی را تهیه کنید و نباید به نسبت فضا خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد، این مهم ترین نکته ای است که در ابتدا باید به آن توجه کنید.
2. انتخاب طرح و سبک
بعد از اینکه ابعاد سرویس بهداشتی خود را در نظر گرفتید، وارد حوزه انتخاب طرح و سبک مورد نظر خواهید شد. سعی کنید الگویی که برای سرویس بهداشتی در نظر می گیرید متناسب باشد با الگویی که برای سایر قسمت های خانه یا محل کار در نظر گرفتید.
3. انتخاب رنگ
با توجه به سلیقه و در نظر گرفتن سایر موارد مربوط به دکور سرویس بهداشتی می توانید یک روشویی سفید بخرید یا رنگ های تیره و یا حتی رنگ های ترکیبی را استفاده کنید. انواع رنگ های ترکیبی، طوسی، سیلور و … در مدل های مختلف روشویی کابینتی موجود هستند.
4. جنس روشویی کابینتی
سعی کنید در انتخاب روشویی از کالای نا مرغوب باقیمت مناسب نخرید زیرا این نوع خرید نه تنها به صرفه نیست بلکه از نظر اقتصادی به شما ضرر هم می زند به این دلیل که باید بعد از گذشت چند سال به دلیل آسیب هایی که دیده آن را تعویض کنید.
5. تعداد کشوها یا کمدهای روشویی کابینتی
مهم ترین دلیلی که روشویی های کابینتی جایگزین روشویی های ایستاده قدیمی شدند وجود کشو ها بوده. کشو و کمد های این روشویی ها بسیار کاربردی هستند و فضای مناسبی برای نظم دادن به محیط سرویس بهداشتی هستند به این صورت که وسایل اضافه مثل شوینده ها ، حوله ، وسایل آرایشی بهداشتی و … را می توان در آن جای داد.
6. کدام جنس کابینت روشویی بهتر است؟
کیفیت روشویی تا حد زیادی به جنس آن بستگی دارد. در گذشته از فلز یا چوب برای ساخت کابینت استفاده میشد. متاسفانه هیچ کدام از این مواد در برابر رطوبت مقاوم نیستند.
بعد از مدتی ام دی اف ها جایگزین شدند. مقاومت MDF نسبت به چوب بهتر بود. اما این ماده هم در برابر رطوبت غیرنفوذ نبود. به همین دلیل نمیتوانست بیشتر از چند سال دوام داشته باشد. تا اینکه در نهایت PVC ها وارد عرصه شدند. تا به امروز، پی وی سی بهترین متریال برای ساخت روشویی کابینتی است.